donderdag 22 augustus 2013

FTTC Stiens vervolg

Met nagenoeg dezelfde ploeg als afgelopen maandag werd erg klokslag 7 uur vertrokken van het centrale plein in Stiens. Een lokale Benidorm bastard sommeerde ons vriendelijk vanuit zijn aftandse, oude Ford om op te rotten. Het bleek een grapje... Het ging in tegenstelling tot maandag een stukje rustiger maar er werd ook dit keer gewoon lekker door getrapt. Er werd koers gezet richting Dronrijp en later Wommels. Er scheen een waterig zonnetje en er was nauwelijks wind, prima zomeravondfietsweer zou ik zo zeggen. Het werd een mooi rondje van 58 kilometer met een gemiddelde dat net onder de 30 bleef steken. Wederom een lekkere training in mijn voorbereiding op volgende week. Dan staan een paar heuse Alpencols op het programma waaronder de Alpe d'huez en de Galibier.

4 opmerkingen:

  1. Wanneer zijn jullie daar? Ik ben in Bourg d'Oisans op donderdag en vrijdag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij komen woensdagavond aan en zitten donderdag in Bourg d'Oisans. Hotel Au bon Accueill. In de middag vertrekken wij naar Valmeinier/Valloire

      Verwijderen
  2. Ok dan lopen wel elkaar net mis. In dat geval alvast veel suc6, veel plezier en dat alles graag met mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ok jammer. Jij ook veel mooi weer, dan hebben wij het ook en veel plezier. Haal die Grassdouble trofee maar binnen. Zou mooi zijn na zo'n voorbereiding.

    BeantwoordenVerwijderen